Notícies

30 de marzo de 2021 0 Comentaris

Coneix els comerços de Commel. Hui… Andrea’s

Comencem una sèrie d’entrevistes perquè pugueu conéixer millor als diferents comerços que formen part de la plataforma Commel.

Hui xarrem amb Miguel Ángel Herráiz, propietari d’Andrea´s, botiga especialitzada en venda de roba, complements i regals.

Explica’ns com és el teu dia a dia en Andrea’s?

El nostre dia a dia, en horari comercial, és tractar de donar el millor servei als nostres clients. Per a això tractem d’estar a l’última en articles i referències, ja que som molt inquiets i sempre estem explorant les tendències del mercat i el que més pot agradar als nostres clients. A més a més, bona part del nostre treball és el tracte amb proveïdors i les sempre poc apetibles tasques administratives.

Què és el que més t’agrada del teu treball?

El més agradable de la meua feina és el tracte amb la gent.

Explica’ns la trajectòria del teu negoci (Quant temps porta obert, inicis, evolució, etc.)

Portem ja sis anys oberts i ja ampliàrem el segon any. Va agradar molt el format de botiga i el servei que donem als nostres clients. Actualment aguantem amb tot el que està ocorreguent amb el covid i, com tothom, estem desitjant que tot torne a la normalitat.

Què és el que més t’agrada de Meliana?

Meliana és una passada de poble. Tenim de tot, però el que més valore és la gran oferta comercial i gastronòmica que ofereix la localitat.

Quines són les teues aficions?

Sobretot, jugar a padel, fer senderisme i passar un bon dia amb la meua familia i amics.

Una pel·lícula, llibre o sèrie que recomanaríes?

Una pel·lícula, «Gladiator». I un llibre, «El Señor de los Anillos», soc friki, què li tenim que fer.

Amb quina persona (real o fictícia) et prendríes un café?

Sempre és una bona ocasió per a gaudir amb els amics i família. Però, si poguera, em prendría un café amb el gran Michael Jordan.

Deixe un comentari

Your email address will not be published.