Notícies

15 de septiembre de 2020 0 Comentaris

Homenatges FIMEL 2020

Si l’agricultura i el comerç van jugar un paper important en l’abastiment de la ciutadania de Meliana durant els mesos de l’estat d’alarma, els serveis essencials públics van permetre garantir el funcionament i la normalitat del nostre municipi durant una situació excepcional i encara ara.

L’atenció primària del Centre de Salut de Meliana ha realitzat un treball titànic, complicat i, de vegades, poc reconegut. L’equilibri entre l’atenció i la protecció del servei per a garantir-ne la continuïtat enfront d’una situació i d’un temps incerts, no ha sigut ni està sent gens fàcil. En un lloc amb una evident exposició al virus han hagut de fer front als casos positius de la plantilla, a les quarantenes pertinents, a l’adaptació de tots els protocols d’atenció, a reinventar el tracte amb els pacients, en molts casos a distància i, en la fase actual, a la detecció i el rastreig del virus amb la multiplicació de les proves PCR. Un esforç que, a pesar dels aplaudiments als balcons i les finestres durant moltes setmanes a les 20.00 h, potser no ha sigut reconegut com cal. És per això que l’Ajuntament ha decidit homentjar enguany en Fimel aquest servei essencial del nostre poble.

I, juntament al personal del Centre de Salut de Meliana, el conjunt de treballadors i de treballadores de l’Ajuntament de Meliana que han permés que tots i cadascun dels serveis municipals mantinguera la seua activitat adaptada a les circumstàncies i que, alhora, han possibilitat atendre les noves necessitats higièniques, sanitàries i de seguretat que la situació ha generat. Tot, amb una clara vocació de servei públic a la ciutadania de Meliana.

Amb aquesta finalitat de reconeixement, els serveis municipals declarats essencials representen el conjunt de la plantilla municipal. Departaments com ara els Serveis Socials Municipals, la Policia Local, la Brigada d’Obres i el Servei de Neteja i l’Administració General. Un agraïment que fem extensiu a les empreses que presten serveis a l’Ajuntament: FCC, Centre Verd i Global Omnium.

Deixe un comentari

Your email address will not be published.